Crvena zvezda objavila plan priprema, okupljanje za tri nedelje

Fudbaleri Crvene zvezde otišli su na zasluženi odmor koji će trajati svega tri nedelje. Trener Vladan Milojević odredio datum početka i kompletan plan priprema.

245

Novi šampion Srbije Crvena zvezda odigrao je u subotu poslednju takmičarsku utakmicu u sezoni 2017/18, nakon čega je usledilo veliko slavlje, a onda su fudbaleri dobili voljno do početka letnjih priprema.

Igrači Crvene zvezde imaće priliku da napune baterije u naredne tri nedelje pošto je Vladan Milojević novo okupljanje na stadionu „Rajko Mitić“ zakazao za 10. jun. Prvih dana obavljaće se uobičajeni lekarski i medicinski pregledi, a ekipa će imati nekoliko uvodnih treninga u Beogradu.

Prva faza traje do 14. juna, kada se ekspedicija Crvene zvezde seli na Zlatibor gde će trenirati do 21. juna.

Sedmodnevni boravak na Zlatiboru biće iskorišćen za sprovođenje bazičnih priprema, dok će centralni deo biti obavljen u Austriji od 23. juna do 3. jula.

Fudbaleri Crvene zvezde treniraće u austrijskom mestu Vindišgarsten, a naknadno će biti saopšteno koliko će prijateljskih utakmica biti odigrano tokom boravka u Austriji, kao i imena protivnika.

Zanimljivo je da će ekipa već na Zlatiboru saznati ko su joj rivali na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi takmičarski meč u novoj sezoni crveno-beli će odigrati 10. ili 11. jula, u zavisnosti od žreba.

 

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...