Đukić: Sve zasluge pripadaju igračima

Trener Partizana posle osvajanja svog prvog trofeja

195
Partizan je opravdao ulogu favorita u finalu Kupa protiv Mladosti u Surdulici, iako su Lučanci vodili od 21. mina. Preokret Partizanu i 15. trofej nacionalnog Kupa doneli su Marko Janković i Saša Zdjelar, za konačnih 2:1.
Tako će ova sezona za Partizan ostati upamćena i po evropskom proleću i po osvojenom trofeju u Kupu, a jedino u prvenstvu crno-beli nisu uspeli da ostvare cilj ove sezone.
Iako je tokom sezone često bio izložen klritikama i najavama njegove smene, trener Partizana Miroslav Đukić je izdržao do kraja i večeras se raduje juoš jednom zasluženom uspehu sa svojim igračima.
“Normalno je da ima i uspona i padova, ali najdraže mi je zbog njih, zbog igrača, jer znam ja koliko su se oni mučili, trudili, koliko su želje uložili u sve ovo… Nekada ne bude kako svi hoćemo, ali ovo je zaista ekipa kojoj ništa ne mogu da zamerim. Zaista vrhunska sezona je završena“, istakao je Đukić u izjavi za TV Arena Sport.
Reporterka Dijana Čolović mu se, uz čestitke na osvojenom trofeju, potom zahvalila na saradnji tokom čitave sezone, a Đukić je uz osmeh uzvratio:
 
“Zvuči kao da me opraštaš…“.
“Ne, samo završavam ovu sezonu, pa se u tom duhu i zahvaljujem“, odgovorila mu je Dijana..
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...