Morgan Frimen se izvinio svima koji su se zbog njega osetili „neprijatno ili omalovažavano“

Osam žena optužilo je slavnog glumca (80) za neprimereno ponašanje i seksualno zlostavljanje tokom snimanja filmova

256

NJUJORK – Američki glumac Morgan Frimen izvinio se u četvrtak, posle optužbi za neprimereno ponašanje i seksualno zlostavljanje, svakome ko se osetio „neprijatno ili omalovažavano“ zbog njegovog ponašanja.

Frimen je u saopštenju naveo da nikada nije imao nameru da se bilo ko oseća nelagodno i izvinio se svima koji su se osetili „neprijatno ili omalovažavano“, preneo je AP.

„Svako ko me poznaje ili je radio sa mnom zna da nisam neko ko bi namerno nekoga uvredio ili učinio da se oseća nelagodno. Nikada mi nije bila namera da se žene osećaju neprijatno“, kazao je Frimen u saopštenju, navodi BBC.

Osam žena optužilo je Frimena (80) za neprimereno ponašanje i seksualno zlostavljanje, javio je ranije danas Si-En-En (CNN).

Optužbe su se pojavile kad je neidentifikovana žena rekla CNN-u da ju je glumac zlostavljao 2015. godine, kad je radila kao asistent produkcije na snimanju komedije „Going in Style“, u kojoj su, pored Frimena, glumili Majkl Kejn i Alana Arkin.

Ta žena tvrdi da ju je Frimen često neprimereno dirao i dnevno imao komentare o njenom telu i odeći.

Frimen je u jednom trenutku, navodi ona, pokušao da joj podigne suknji i ispitivao je da li nosi donje rublje, napominjući da je Arkin rekao kolegi da prestane sa tim, a da ovaj nije znao što bi rekao.

CNN navodi da je razgovarao sa 16 osoba u vezi sa ovakvim ponašanjem, od kojih osam tvrdi da su bili žrtve.

Neke od njih navode da se radilo o zlostavljanju, a druge to ocenjuju samo kao neprimjereno ponašanje.

Još jedna žena rekla je za CNN, kako se prenosi, da ju je Frimen više puta zlostavljao za vrijeme snimanja filma „Now You See Me“ 2012. godine.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...