Carinici na Gradini zaplenili steroide i testosterone vredane više od 6,5 miliona dinara

Lekove koje koriste bodibilderi i dizači tegova pronađeni u kamionu bugarskih registracija koji je prevozio aluminijumske deleve u Italiju

202

BEOGRAD – Carinici su na Gradini zaplenili čak 58.000 tableta i preko 550 injekcija steroida i testosterona u vrednosti od preko 6,5 miliona dinara.

Prekršaj je otkriven 2. juna u kamionu bugarskih registarskih oznaka kojim je državljanin Bugarske iz Ćustendila transportovao aluminijumske delove u Italiju.

Kamion je na granični prelaz stigao bez carinskih obeležja (plombe), a roba koju je prevozio je pregledana i upoređena sa priloženom dokumentacijom.

Prilikom pregleda carinski službenici su otkrili dve neprijavljene kutije identične drugima, ali sa neprijavljenim i nedozvoljenim sadržajem, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Reč je, naime, o lekovima, i to o gotovo 700 pakovanja tableta steroida „masteron“, „anavar“ i drugih, koje koriste bodibilderi i dizači tegova za uvećanje mišićne mase, preko 550 testosteronskih injekcija „andropen“ i „sustanon“, ali i oko 30 gelova „tostereks“ za povećanje testosterona u krvi i poboljšanje potencije.

Vrednost zaplenjene robe je nešto veća od čak 6,5 miliona dinara, a vozač je carinicima rekao da je sporni tovar njegov i da ga je lično stavio u tovarni deo kamiona.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...