Na sve Realove muke, još i Ronaldo! Ovo je Kristijanov zahtev!

Ako ste pomislili da će odustati, nikako, čekao je godinu dana, kreće u novu ofanzivu!

1.128

Ne prestaju spekulacije oko zahteva Kristijana Ronalda za novi ugovor, odnosno povećanje plate.

Naime, Portugalac je izazvao dosta buke nakon finala u prvoj izjavi kada je sebe i svoje probleme, odnosno izneverena obećanja stavio u prvi plan.

Kasnije se pod pritiskom Ramosa korigovao kada je napuštao stadion u Kijevu, otišao je u Marbelju na odmor, a sada se priključio pripremama reprezentacije.

Od tada se mnogo toga izdešavalo, glavne stvari su odlazak Zidana koji je pogodio Ronalda, pošto je bio u sjajnim odnosima sa francuskim stručnjacima.

Sada je neizvesnost dominantna u Realu, ne zna se ko će biti trener, niti ima pravih opcija.

Ipak, Ronaldo ne odustaje od svojih zahteva, ono što mu je obećano prošlog leta, nije ispunjeno. Prvo su odugovlačili, onda posle loše jeseni više nisu ni pominjali, ali Kristijano nije oprostio.

Ne odustaje, traži 42 miliona evra po sezoni, što bi ga učinilo najplaćenijim fudbalerom sveta i bilo gotovo duplo u odnosu na ono što zarađuje. Za Real to znači, bruto iznos od 75 miliona po godini, za tri sezone, pa izračunajte, čitavo bogatstvo.

Da to dobije nema šanse, Perez je rekao da nema nikoga ko je iznad Reala, to se tumači i kao poruka Portugalcu koji nema mnogo izbora.

PSŽ je jedina opcija, ali to je teško zamisliti, osim ako Nejmar ne dođe u Real. Što se Junajteda tiče, oni imaju druge ideje, odnosno mnogo preče stvari koje treba rešiti kupovinama, pa nema realnih izgleda da se to ostvari. Ronaldo ne želi van granica Evrope.

Sa druge strane on računa da posle Zidana, Perezu ne treba još jedan problem, ali zahtev je takav da Real sigurno neće popustiti. Povišica bi mogla da usledi, ali najviše do 30 miliona po sezoni, što je opet 10 miliona manje od onoga što dobija Mesi i pet manje od Nejmarovih godišnjih primanja.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...