Poruka iz Austrije: „Biće bolje protiv Bolivije“

Niko ne kaže da je bilo dobro protiv Čilea, ali niko nije klonuo duhom nakon poraza...

324

Nije reprezentativce Srbije poremetio poraz od Čilea 0:1, ali priznaju da im nije prijatno zbog toga. Svi veruju da će biti bolje protiv Bolivije, ali i na Svetskom prvenstvu.

Golman Vladimir Stojković rekao je da nije lepo primiti gol u finišu meča.

„Pogotovo jer će na Mundijalu svaki bod važiti, ali bolje je da se to desi sada na pripremama nego tamo. Opustili smo se pred kraj, a sada se vidi da to ne sme da se radi. Radićemo sa selektorom na detaljima, treba da držimo sve konce u rukama do kraja. Mislim da ćemo biti bolji protiv Bolivije i da ćemo biti 100 odsto spremni za Kostariku“, rekao je Stojković.

Luka Milivojević bio je realan, kao i uvek.

„Ovo je prva utakmica posle uvodnih sedam dana, pa su malo teže noge. Ne možemo da kažemo da nam rezultat nije bio u prvom planu, ali, sa druge strane, ona može mnogo da nam znači. Na primer, da ne ponavljamo greške, a da ponovimo ono što je dobro. Bilo je dosta rotacija danas, skupili smo se pre sedam-osam dana, malo su jači treninzi. Neumesno je da iznosim probleme koje smo imali, stručni štab radi da nam podigne formu“, rekao je Milivojević.

Da li ste gledali utakmice rivala? Brazil je pobedio Hrvatsku, a Švajcarska je izvukla bod Španiji?

„Gledali smo Španiju i Švajcarsku i malo Brazil i Hrvatsku. Uzeti bod Španiji je velika stvar, ali opet Španci su promašili mnogo, mnogo šansi“, rekao je Luka.

Je l’ vas brine to što ste videli?

„Nema šta da nas brine, igraju na Svetskom prvenstvu. Sve su to top reprezentacije. Naše je da radimo i da se dobro spremimo“, rekao je Milivojević.

Večeras je za A tim debitovao i Nikola Milenković. Osećanja su pomešana.

„Srećan sam zbog debija, tužan sam zbog poraza. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo, imali smo šanse, ali ih nismo iskoristili i onda sledi kazna. Glava gore, okrećemo se Boliviji, treba da odigramo što je bolje moguće i da se spremimo za Svetsko prvenstvo“, rekao je „Bleki“.

A kako si zadovoljan svojom igrom? Koliko ti je pomoglo igranje u paru sa Tošićem?

„To je na vama, vi procenite. Ne bih ja komentarisao svoju igru, samo timsku. Mnogo mi je lakše bilo da igram sa njim, jer pomaže svojim iskustvom, priča mi tokom utakmice“, rekao je Milenković.

Je l’ te zvao Pioli tokom priprema?

„Nije, čuli smo se kad sam pozvan da mi čestita odlazak na Svetsko prvenstvo“, kratko je rekao Milenković.

Pročitatje više o sportu na portalu Sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...