Sergeja može da priušti samo jedan klub?

Stvari nisu baš onakve kakve bi Lotito želeo da budu...

647

Tema broj 1 u Italiji je i dalje Sergej Milinković Savić, tačnije njegov transfer.

Svako ima nešto da kaže na tu temu, Kežman se već oglasio, nije rekao ništa, osim da će o sudbini SMS odlučivati posle Mundijala.

Lotito navija za Srbiju, veruje da bi dobar nastup podigao cenu, priče o transferu od 150 miliona evra su nerealne.

U ovom trenutku, za bukije prve opcije ostaju Juventus i Mančester Junajted. Međutim, prvi će morati verovatno da sruše rekord plaćen za Iguaina pre dva leta, tada je isplaćena klauzula od 90 miliona evra.

Juventus taj novac nema, ako ne proda neku zvezdu. Oni za sada to nisu učinili, odbili su ponudu Sitija za Pjanića, a i ako ode Iguain, taj novac će utrošiti za dovođenje novog napadača.

Sa druge strane, čini se da Junajted jedino razmišlja o Sergeju, ako ode Pogba, što nije izvesno.

Pari Sen Žermen se ne pominje, imaju druge prioritete i probleme, a Vićenco Morabito, poznati menadžer, odnosno pregovarač kaže da u ovom trenutku samo jedan klub sebi može da priušti Srbina.

„Ako Lotito nije spreman da proda za manje od 100 miliona Milinković-Savića, nerealno je da ga kupi Juventus“, tvrdi poznati menadžer.

U ovom trenutku, po njemu, samo jedan klub može da priušti Sergeja.

„Real Madrid bi mogao da ga kupi, ostale opcije s obzirom na to kako se stvari odvijaju na tržištu i šta traže top klubovi su nerealne“, dodao je Morabito.

Ishodište?

Ili će Lotito smanjiti prohteve, ili bi zaista, nadajmo se u ovakav ishod, uspeh Srbije na Mundijalu i dobre igre Milinković Savića otvoriti aukciju iz koje bi Rimljani profitirali…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...