Staricu ubio krevet u Banjaluci

Božica Zarić (72) iz Banjaluke, pronađena mrtva juče ujutru o svom stanu u u Ulici Relje Krilatice, a prema nezvaničnim informacijama uzrok smrti je gušenja jer je prikleštio preklopni krevet.

777

Starica je nađena ispod takozvanog klik-klak kreveta koji je navodno pokušala da pomeri dok je čistila stan.

– Na telu su uočene mrtvačke mrlje koje ukazuju da je danima bila mrtva, kao i povrede od kreveta. Izvršen je uviđaj, ali u stanu nisu uočeni tragovi borbe, niti tragovi koji ukazuju da je nesrećna žena bila žrtva nekog krivičnog dela – navodi se u saopštenju policije.

Po nalogu tužilaštva telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu RS gde je izvršena obdukcija. Nezvanično saznajemo da je uzrok smrti gušenje. Međutim, u tužilaštvu kažu da im obdukcioni nalaz još nije dostavljen, zbog čega ne mogu da se izjasne da li se radi o nesrećnom slučaju ili je u pitanju nešto drugo.

Stanari zgrade u Relje Krilatice kažu da je Zarićeva živela sama, jer joj je muž preminuo pre nekoliko godina, dok joj sin živi u Makedoniji.

– Nju danima niko nije video, niti se ikome javljala, što je njenom sinu bilo sumnjivo, pa je kontaktirao sa komšijama koje su je pronašle mrtvu. Niko nije imao pojma da je jadnica stradala, sve dok u zgradi nisu primetili policiju – pričaju stanari zgrade.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...