Kako da za samo par sekundi OLJUŠTITE KROMPIR?

Ako vas pomisao na ljuštenje krompira nožem zamara, imamo rešenje!

306

Dešava vam se da želite da prirpemite najnoviji recept koji imate za koji vam je potreban krompir, ali vas pomisao na to da morate da stojite i nožem ljuštite kromir nekoliko minuta odbija od te pomisli?

Kuvari su osmislili način kako da za samo nekoliko sekundi oljuštite krompir u tri koraka!

Neophodno je da pre svega zagrejete vodu do tačke ključanja (možete je zakuvati i u ketleru i u šerpi).

Krompir koji ste pre toga dobro oprali prerežite na dva dela, tako da nož ne zarivate previše duboko.

Krompir stavite u šerpu u koju ćete dodati proključalu vodu i kuvajte oko 20 min dok se krompir ne skuva.

Krompir koji bude skuvan će biti spreman za lako odvajanje ljuske od samog krompira.

Više na Budoar.rs

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...