Ovo bi baš bio šok, i Dibala za Srbina!

Neka žrtva će morati da bude napravljena, a italijanski mediji su lansirali plan. Da li je Argentincu isteklo vreme?

243

Juventus ne odustaje.

Mediji danas pričaju da su spremni da žrtvuju Paola Dibalu kako bi skupili novac za Sergeja Milinković Savića.

Naime, „Il Kvotidijano“ tvrdi da Alegri insistira da će igrati 4-3-3, da želi da ekipu oformi oko Pjanića kome će biti ponuđen novi ugovor i da bi Dibala u tom slučaju bio skupa rezerva, Daglas Košta i Bernadeski se mnogo bolje uklapaju u sistem.

Samo, ko bi mogao da plati 150 miliona za Argentinca. Ako se pojavi ponuda iz Engleske, pominjan je ranije Junajted, Juventus bi dobio novac i za Milinkovića i da reši problem desnog beka, dovođenjem Kansela iz Valensije.

Ipak, ne treba zaboraviti, uz sve kritike na račun Dibalinih partija u Evropi, da je on dao 26 golova i bio prevaga u velikom broju mečeva u šampionatu. Juventus ima isti cilj kao i prošle godine da ima praktično 22 prvotimca, odnosno dva tima i to je nešto što Roma, Napoli i milanski klubovi, kao i Lacio ne mogu da isprate.

Kako sada stvare stoji ostaće i Kedira i Aleks Sandro, došli su Perin, Džan, Spinacola, Kaldara kao i golman Perin, pa već sada tim izgleda zastrašujuće, kada se uporedi dubina, odnosno klupa koju Alegri ima.

Ali, on želi i Milinković-Savića, a da li će zaista žrtvovati Dibalu, ostaje da vidimo.

Juve je inače pregovarao oko Kovačića koji je rezervna varijanta, ali Real traži 70 miliona, pa su u Torinu sigurni da je bolje probati da se dovede skuplji igrač kojeg Alegri želi i koji može da igra na više pozicija u veznom redu.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...