U Novom Sadu otvoren drugi “Štrand Summer Fest”

Drugi “Štrand Summer Fest” otvoren je večeras na novosadskoj plaži Štrand koncertom “ABBA Real Tribute Benda” koji je izveo najveće hitove grupe ABBA.

335

NOVI SAD – Festival je podržao Grad Novi Sad i Gradska uprava za privredu, a načelnik Gradske uprave za privredu Šaša Bilinović naglasio je da je ova manfiestacija jedna od onih kojima grad želi da podigne turističku svest i turistički potencijal grada.

“Grad Novi Sad već treću godinu podržava sve manifestacije od značaja za privredu Grada Novog Sada. Ovo je jedna od tih manifestacija kojom mi želimo da podignemo turističku svest, želimo da podignemo turistički potencijal grada. Kao što vam je poznato, grad u poslednje dve godine beleži krupne korake u broju dolazaka stranih turista, definiše se I profiliše kao ozbiljna turistička organizacija. Ovom manifestacijom naši sugrađani ali i svi turisti koji dođu na Štrand imaće kvalitetan I ozbiljan sadržaj”, rekao je Bilinović.

“Štrand Summer Fest” ponudiće raznolik program posetiocima ove novosadske plaže.

Neke od aktivnosti koje očekuju Novosađane i turiste u toku ovogodišnjeg “Štrand Summer Fest-a” su domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i Ð-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

“Drugi po redu summer fest se izmestio sa prošlogodišnje lokacije, prošle godine smo bili na ovom betonu ispod Mosta Slobode, sada smo kao što vidite ovde malo bliže vodi I bliže plaži što samim tim govori da je festival malo okrenut vise tim aktivnostima na plaži i imamo tu naravno binu, petkom, subotom I nedeljom imaćemo muzički program. Ono što ostaje, a što je dobra aktivnost od prošle godine, jeste igranka koja će biti svakog petka i takođe salsa žurka subotom, a imaćemo i sportske aktivnosti naravno besplatno I pozivamo sve Novosađane”, rekla je Jelena Jovičič iz organizacije festival.

Organizatori festivala najavljuju da će na “Štrand Summer Fest-u” organizovati I praćenje Svetskog prvenstva u furbalu na velikom platnu u hladu ispod Mosta slobode.

Festival će trajati do 21. avgusta u organizaciji kompanija Color Media

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...