Martinović: Poslanik Nove Srbije pretio smrću Vučiću!

Prema Martinovićevim rečima, Ristić je u pismu upućenom predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, naveo da će Aleksandar Vučić, "ukoliko pokuša da postigne mir i potpiše sporazum sa Prištinom, završiti kao ubijeni premijer Zoran Đinđić

533

BEOGRAD – Šef poslaničke grupe vladajuće koalicije u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović optužio je danas poslanika poslaničke grupe Nova Srbija – Pokret za spas Srbije Slavišu Ristića da je uputio otvoreno pismo u kojem preti ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Prema njegovim rečima, Ristić je u pismu upućenom predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, naveo da će Aleksandar Vučić, „ukoliko pokuša da postigne mir i potpiše sporazum sa Prištinom, završiti kao ubijeni premijer Zoran Djindjić“.

Aleksandar Martinović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije pozvao nadležne institucije da reaguju.

U otvorenom pismu Putinu, Ristić je optužio Vučića da sprema kosovsku izdaju i da to pokušava da prikrije susretima sa njim.

„Glavni razlog za takvu ‘preteranu kooperativnost’ predsednika Srbije leži u tome jer je on to obećao Zapadu prilikom dolaska na vlast. Tragična sudbina pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića jasno upozorava Aleksandra Vučića šta se dešava sa onima koji ne ispune obećanje. Građanima Srbije ustupanje Kosova i Metohije vlast pravda boljim životom po prijemu u Evropsku uniju“, naveo je Ristić u svom pismu Putinu.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...