Junajted prelomio oko Pogbe?

Posle konsultacija u klubu, ali i stava samog igrača, neke stvari su jasnije...

314

Pogba je juče pred meč sa Argentinom ponovio da je bilo problema sa Murinjom, da ima ugovor, da se u fudbalu ne zna ništa.

Ali, ono što je jasno je da odnosi nisu dobri, da je samo do Junajteda oni bi ga rado menjali za Veratija, ali Francuz neće u PSŽ.

Na „Old Trafordu“ je navodno doneta odluka da pokušaju da vrate novac za Francuza, to je oko 110 miliona evra, ali nije jasno ko to želi da plati.

Pogba je juče na jedno pitanje odgovorio na španskom, što je odmah protumačeno kao poruka Barseloni ili Realu, ali španski giganti imaju druge mete, a i ne bi želeli da rade sa Rajolom.
Sitiju je nuđen zimus, ako verujemo Gvardioli, čini se da Pogba nema puno opcija.

Ako bi ga Junajted prodao, realne mete su Sergej kao i još nekoliko veznih igrača, pominju se Tijago iz Bajerna koji bi koštao oko 80 miliona, Mateo Kovačić koji je nešto jeftiniji, ali i Lorenco Pelegrini čija je klauzula oko 25 miliona i koji bi bio lou kost rešenje. Rimljanin nije bio oduševljen time da ode iz kluba u Juve, ali u Junajtedu bi mogao da uzme veliki novac.

Pogba i dalje želi da se vrati u Juventus koji bi možda i platio oko 100 miliona, ili ponudi Aleksa Sandra kao deo sporazuma, samo oni sebi ne mogu da priušte toliku platu Francuza i to je najveći problem.

U svakom slučaju, u Junajtedu se nadaju da bi Pogba mogao dobro da odigra u nastavku prvenstva, podigne sebi cenu i na kraju ipak završi u Španiji…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net!

 

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...