Olimpijakos završio još jedan važan posao

Nakon transfera Najdžela Vilijamsa-Gosa u Pireju su završili još jedan važan posao vezan za sklapanje tima.

250

Velike promene počele su da se dešavaju u Olimijakosu nakon odlaska Janisa Sfairopulosa, a izgleda da će najvažniji poslovi tek biti završeni.

Vicešampion Grčke angažovao je Dejvida Blata za novog šefa struke, a potom je potpisan novi ugovor sa prvom zvezdom tima Vasilisom Spanulisom.

Danas je sa klubom iz Pireja ugovor na tri godine potpisao dosadašnji plejmejker Partizana Najdžel Vilijams-Gos, a potom je završen još jedan važan posao.

Specijalizovani portal „Eurohoops“ preneo je da su pregovori predstavnika Olimpijakosa i Kostasa Papaikolaua uspešno završeni, te da je igrač sa NBA iskustvom prihvatio ponudu za produžetak saradnje.

Papanikolau je prihvatio novi ugovor na tri godine, a važnu ulogu odigrali su Panajotis i Jorgos Agelopulos koji su igraču predočili kakvi su planovi Olimpijakosa u godinama koje slede.

Krilni košarkaš igrao je u prvom mandatu za Oli od 2009. do 2013. godine, a nakon epizoda u Barseloni, Hjustonu i Denveru vratio se u Pirej u januaru 2016. godine kada je potpisao ugovor na dve i po godine.

Ovoga leta pisalo se o mogućem povratku u NBA ligu ali je sada jasno da od toga neće biti ništa jer će Papanikolau biti deo velikog projekta koji je Olimpijakos započeo sa Dejvidom Blatom.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...