Da li snimaju spot ili slikaju decu po parkovima na Novom Beogradu?

Iako nije bilo prijave ovog slučaja policiji, kako je to navedeno na društvenim mrežama, ona je uprkos tome proverila vlasnike "audi Q7" i "seat leon" stranih oznaka.

731

BEOGRAD – Ministarstvo unutrašnjih poslova proverilo je vlasnike automobila „audi Q7“ i „seat leon“ stranih oznaka, koji su prema pisanju na društvenim mrežama, u parkovima u novobeogradskom Bloku 62 slikali decu uzrasta od 5 do 18 godina i o ovom slučaju obavestilo nadležno tužilaštvo, saopšteno je danas iz MUP-a.

Ustanovljeno je da je reč o stranim državljanima koji su policiji rekli da trenutno borave u Beogradu gde snimaju muzički spot, negirajući bilo kakvo snimanje dece.

Inače su uredno su prijavili svoj boravak u Srbiji.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, a pripadnici MUP-a preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi proverili istinitost navoda iznetih na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici će pojačati u narednom periodu patrole u opštini Novi Beograd kako bi sprečili eventualno izvršenje nekog krivičnog dela na štetu najmlađih sugrađana, navodi se u saopštenju i dodaje da građane treba da odmah prijave ovakve situacije policiji ukoliko ih uoče.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...