Na pomolu neverovatan transfer – Zvezda vraća golgetera!?

Mnogima će ovo zvučati neverovatno, ali kada vidimo šta se sve dešava u modernom fudbalu, postaje jasno da nijedan transfer nije nemoguć

604

U danu kada je Crvena zvezda prodala Aleksandra Pešića Al Itihadu uveliko je počelo da se spekuliše o tome ko bi mogao da bude angažovan kao zamena za najboljeg strelca ekipe.

Vladan Milojević po pravilu ne želi previše da komentariše poteze kluba na transfer pijaci.

Strateg crveno-belih ističe da ima dovoljno napadača na raspolaganju, ali izgleda da Zvezdan Terzić ubrzano radi na tome da svom treneru angažuje zvučno pojačanje.

Podrazumeva se, traži se stranac koji će praviti razliku, baš onako kako je to činio Ričmond Boaći do odlaska u Kinu krajem februara.

Pisalo se da bi ovoga leta naslednik reprezentativca Gane mogao da bude Roberto Soldano koji je preskup za Zvezdu, a onda se pojavilo i ime Gustava Blanka Leščuka.

Kako trenutno stoje stvari, pomenuta dvojica nisu realne opcije, ali se danas moglo čuti da Zvezda ima treću opciju i to onu za koju bi mnogi rekli da je potpuno nerealna.

Zvezdino pojačanje na poziciji napadača mogao bi da bude, ni manje, ni više, nego Ričmond Boaći!

Nakon četiri meseca provedena u Kini internacionalac iz Gane nalazi se pred raskidom ugovora sa Đangsu Suningom u kojem nisu zadovoljni svojom zimskom akvizicijom.

Kinezi su za Boaćija izdvojili 5.500.000 evra ali su spremni da ga se otarase već ovog leta što u Zvezdi vide kao idealnu šansu da obnove saradnju sa svojim bivšim napadačem.

U čitavoj priči najviše će se slušati govor novca jer je Boaći u Kini dobio unosan ugovor i garantovanu zaradu koje se neće odreći tako lako.

Videćemo kako će se situacija razvijati u danima koji slede. Ono što je izvesno, Ričmond Boaći je ponovo na meti Crvene zvezde!

Pročitajte sve o sportu na portalu sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...