S. Janković: Odsustvo takta i odgovornosti premijerke

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković osvrnuo se na svom Tviter nalogu na susret premijerke Ane Brnabić i kosovskog premijera Ramuša Haradinaja na skupu Zapadnog Balkana u Londonu

225

BEOGRAD –  Briga i zaštita Srba na KiM na nivou ‘u prolazu sam mu rekla’… Zastrašujući stepen odsustva takta, odgovornosti, državništva. Umesto toga – nabusitost, nedoraslost, infantilnost…, napisao je Saša Janković na svom Tviter nalogu komentarišući  jučerašnju izjavu predsednice Vlade Ane Brnabić da kosovski premijer Ramuš Haradinaj i ona nemaju mnogo šta da kažu jedno drugom.

Brnabić je rekla da je na skupu Zapadnog Balkana u Londonu sa kosovskim premijerom Ramušem Haradinajem razmenila par reči o incidentu koji se dogodio u Gnjilanu.

„Vidim da se pritisci i napadi na Srbe nastavljaju, vidim da ste nastavili sa praksom hapšenja Srba“, konstatovala je Brnavić, prenosi Nova srpska politička misao.

„Haradinaj mi je odgovorio da to nije baš tako, da su stvari mnogo komplikovanije i da oni ne žele da imaju takav odnos prema Srbima na teritoriji naše AP Kosovo i Metohije. Bilo je sasvim u prolazu“, rekla je Brnabić.

 

 

 

Izvor Twitter
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...