Srbiju uvažavaju kao da je Vučić predsednik Nemačke ili Amerike

"Beograd na vodi" predstavlja jedan od najvećih projekata, ne samo u regionu, već i šire u Evropi, a Srbija se u potpunosti menja

241

BEOGRAD – To je danas izjavio Bogoljub Karić, predsednik „Pokreta snaga Srbije“ i istakao da je prva kula vrlo brzo izgrađena i otvorena za prve stanare.

„Danas tako velikih projekata nema“, istakao je Karić u izjavi Tanjugu i dodao da „Beograd na vodi“ daje ogromnu turističku, poslovnu, ekonomsku i privrednu šansu za razvoj, ne samo Beograda, nego cele Srbije.

„Neće postojati nijedan veliki svetski biznismen koji neće doći u Beograd da obiđe i vidi šta smo mi u Srbiji napravili. Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću njegovim naporima, viziji i harizmi, Srbija se u potpunosti menja“, kazao je Karić.

Upoređujući današnju Srbiju, koja na čelu ima Aleksandra Vučića, sa Srbijom od pre pet godina, Karić je rekao da se primećuju velike promene i istakao da se danas otvara mnogo novih fabrika, dovode se izuzetno poznati svetski brendovi u našu zemlju…

On je istakao da je to nova strategija koju je postavio predsednik Vučić na našim prostorima i dodao da Srbija nema konkurenciju u političkom smislu u regionu.

Prema njegovim rečima, iz tog razloga ne čudi što je predsednik Vičić drag gost i predsednika Rusije, i Kine, i kancelara Nemačke i Indije i što je rado viđen gost kod svih tih zvaničnika i na zapadu i istoku, na severu i jugu.

„Mi treba da znamo da nismo ni Nemačka, ni Amerika, a danas smo došli u poziciju kao da je naš predsednik, predsednik Nemačke ili Amerike, takvo uvažavanje danas imamo u svetu“, kazao je on.

„Srbija je krenula fantastično, jer Vučić kao vizionar pokreće sve“, zaključio je Karić.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...