Očajnička potraga za pojačanjima, Junajted šokiran cenama, moraće da sruše svetski rekord?

Gde god se pojave cene su neverovatne, vreme prolazi, Murinjo i dalje o pojačanjima, ali to su sada već očajnički pokušaji...

557

U Mančester Junajtedu ostali su šokirani posle odgovora Lestera na ponudu za Harija Megvajera. „Lisice“ za štopera traže blizu 100 miliona evra, čime bi bio srušen rekord za najskupljeg defanzivca svih vremena.

Murinju vreme ističe, očajnički traži dva pojačanja, iako je pominjan Jeri Mina, on je bliži Evertonu, Portugalac baš i nije uveren u kvalitete Kolumbijca, čini se da bi to bila panična kupovina.

I dalje ostaje Alderveireld kao opcija, ali i on ne bi koštao manje od 70 miliona evra.

Zbog čega je Lester tražio ovoliki novac za Megvajera koga su iz Hala doveli za dvadesetak miliona?

Ne žele da ga prodaju, novac im nije potreban, već su oslabljeni odlaskom Mareza, pa je jasno zbog čega hoće da sačuvaju igrača koji je odigrao odličan Mundijal.

Osim štopera, Murinjo ima briga i kada je spoljni napadač u pitanju, Marsijal je napustio pripreme i otišao u Pariz gde mu se porađa supruga.

On želi da ode, klub okleva, što se samog „Posebnog“ tiče, prodao bi ga, ali ne rivalima u PL.

Junajted je stupio u kontakt sa Ajntrahtom, pošto je mala šansa da kupe Perišića, probaće da dovedu Ante Rebića.

Ali, Nemci će tražiti oko 60 miliona evra, prosto, gde god se Junajted pojavi, cene rastu, ostali klubovi su svesni da su im pojačanja očajnički potrebna.

U klubu su nezadovoljni i Murinjovim lamentom, pisali smo juče, gube strpljenje pa je situacija pred start šampionata za dve nedelje protiv Lestera najblaže rečeno zabrinjavajuća…

Pročitajte sve o sportu na portalu sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...