Antić: Na meti provalnika nije bio SPS, već naši zakupci

Moguć uzrok nezadovoljnstvo školom koja se nalazi u prostorijama SPS-a

294

Kancelarija u kojoj se nalaze pod zakupom prostorije Visoke škole za ekonomiju i preduzetništvo u centru Vranja juče ujutru su obijene, a provalnici su odneli jedan kompjuter i štampač, potvrdio je za Danas Miloš Nikolić, koji radi kao asistent u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Kancelarije škole nalaze se u zgradi čiji je poslovni prostor u vlasništvu Gradskog odbora SPS Vranja. U ovom prostoru se nalaze i kancelarije regionalnog povereništva Samostalnog sindikata Srbije (SSS), kao i drugih pravnih lica koji plaćaju zakup.

„Mene je policija obavestila o provali u prostor čiji je vlasnik Gradski odbor SPS Vranje. Prema prvim informacijama na meti nisu bile naše stranačke prostorije već kancelarija škole koja je od nas uzela kancelariju pod zakup. Prve procene govore da je reč o šteti od oko 100.000 dinara. Ne mogu vam govoriti o motivaciji kojom su se vodili obijači, ali jasno je da nema političkih motiva jer kod nas nema nikakve štete,“ rekao je u telefonskoj izjavi za Danas predsednik Gradskog odbora SPS Zoran Antić.

Novinaru Danasa nezvanično je potvrđeno iz izvora bliskih istrazi „da je obijanje motivisano nezadovoljstvom potencijalnih studenata škole rukovodstvom ove ustanove“, koja funkcioniše u ovom gradu. Ovo je prvi slučaj provale u zgradu nekadašnjeg komiteta u Vranju koja je od osnivanja socijalista u njihovom vlasništvu, a koja raspolaže sa više stotina kvadrata poslovnog prostora.

Izvor Danas
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...