Pogledajte štetu koju je nevreme napravilo u Novom Sadu (VIDEO sa LICA MESTA)

Jedna osoba je povređena, dva automobila su uništena...

1.466

Iz kompanije NIS večeras je saopšteno da je zbog pada nadstrešnice na njihovoj pumpi „Mala pečurka“ tokom nevremena u Novom Sadu jedna osoba upućena na pregled u Hitnu pomoć, a da su dva vozila oštećena.

U saopštenju se navodi da je zbog jakog nevremena koje je zahvatilo Novi Sad oko 18.15 časova pala nadstrešnica na pumpi „Mala pečurka“ u neposrednoj blizini poslovnog centra NIS-a.

Na snimcima koje su na svom Tviter nalogu objavile „Vrele gume“ može da se vidi kako izgleda mesto rušenja nadstrešnice na pumpi.

Kompanija NIS će sarađivati sa svim nadležnim organima i službama u utvrđivanju svih činjenica ovim povodom, ukoliko bude potrebno pružiće svu neophodnu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu, dodaje se u saopštenju kompanije.

Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, zbrinut je muškarac star 32 godine, vozač jednog od automobila koji su se u trenutku nezgode nalazili ispod krova pumpe. On je zadobio nagnječenje grudnog koša, a reč je o naizgled lakšim povredama. Prevezen je u Urgentni centar na dijagnostiku i dalje zbrinjavanje.

Inače, Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje na nepogode.

„Plјusak sa grmlјavinama i lokalno obilnim padavinama, oko 50 mm/h, sporo se premešta ka Novom Sadu“, naveo je RHMZ na sajtu, a upozorenje je za period od 19.35 do 20.35 sati.

Izvor Infobrif/Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...