Poruka Đurića „svakom Srbinu na KiM“: Imate našu reč!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić poručio je danas Srbima sa Kosova i Metohije da, bez obzira šta se u budućnosti bude dešavalo, biće bezbedniji i imaće veću podršku države Srbije

297

„Ono što danas želim da poručim svakom Srbinu na KiM: Imate našu reč da šta god bude bilo u narednom periodu imaćete samo više, nemojte da vas bilo ko laže, nećete imati manje ni novca, bićete bezbedniji“, kazao je Ðurić u Kosovskoj Mitrovici na sastanku sa predstavnicima Srpske liste.

On je istakao da oseća odgovornost svaki put kada stane ispred Srba u Kosovskoj Mitrovici i na svakom drugom mestu u južnoj pokrajini.

„Danas sam došao između ostalog da vam kažem da se ponosim vašom izdržljivošću i hrabrošću, da se ponosim vašom izdržljivošću da podnesete neverovatnu kampanju laži“, kazao je Ðurić.

Naveo je da je ponosan na jedinstvo Srpske liste i srpskog naroda koji je tu političku opciju, koja je jedinstvena sa politikom države Srbije, podržala 90 odsto i istakao da se u teškom i neizvesnom vremenu došlo do sloge srpskog naroda na KiM.

„Ne želim da vam govorim koliko bi nam situacija bila teža da nije tako, koliko bi svi naši neprijatelji i protivnici voleli da imamo svaku opštinu okrenutu jednu protiv druge, da je na svakom čelu naše opštine različita partija i da znaju da o budućnosti KiM ne treba da razgovaraju ni sa predsednikom Srbije, ni sa Vladom, ni sa bilo kim drugim, već da o tome mogu da se cenjkaju kao na pijaci“, kazao je Ðurić.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...