SNS Užice: Prljava igra Saveza za Srbiju

417

UŽICE  – Gradski odbor SNS Užice ocenio je danas kao lažne tvrdnje Saveza za Srbiju o zabrani njihovog skupa u Gradskoj kući u Užicu, kao i o navodnom kontramitingu naprednjaka.

GO SNS u saopštenju ocenjuje da je Savez za Srbiju, kada je uvideo da svojim pritalicama ne može da popuni salu od 100 mesta pribegao prevarama.

Znajući da je Užice otvoren i slobodarski grad i da ne trpi bilo kakve zabrane i blokade oni su započeli „svoju prljavu igru“ po kojoj im je navodno zabranjeno okupljanje u Velikoj sali Gradske kuće, navodi se u saopštenju GO SNS.

Oni kažu da su se iz Saveza za Srbiju „setili“ vremena ulica i trgova i pozvali „neobaveštene Užičane“ da im se priključe ispred Gradske kuće, jer tobože ne mogu unutra da bi se spasli potpunog debakla.

„Mi kao državotvorna stranka smo odmah prepoznali da je jasna namera da u ovim važnim istorijskim vremenima neko izazove nestabilnost u zemlji i da započne svoju pokvarenu igru“, naveo je GO SNS.

Oni su pozvali Savez za Srbiju da se „pokaže Užičanima“, Dragana Ðilasa da kaže kako je zaradio milione evra, Vuka Jeremića kako je branio Kosovo i Metohiju dok je bio u UN, a Milan Stamatović kako je svojim mafijaško-kriminalnim partnerima rasprodao svu zemlju i izgradio spomenik od betona.

„Kad budete sve to ispričali budite sigurni da će Vas biti još manje od onih stotinak koje pokušavate da prevarom pridobijete za sebe“, navodi GO SNS Užice.

Savez za Srbiju ranije je u saopštenju izneo tvrdnju da je vlast SNS u Užicu otkazala ranije rezervisanu opštinsku salu u kojoj je trebalo da bude održan skup tog saveza i zato za večeras najavili okupljanje ispred zgrade Skupštine Užica.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...