DAN ODLUKE – Zvezda čeka vesti iz UEFA!

374

I dok s jedne strane crveno-beli imaju razloga da budu oduševljeni zbog realizacije još jednog velikog posla u prelaznom roku i angažovanja brazilskog napadača Žonatana Kafua, s druge strane imaju i razloga za veliku brigu.

UEFA je za danas zakazala objavljivanje odluke u vezi postupka koji je protiv Zvezde pokrenut zbog dešavanja na tribinama tokom utakmice sa Suduvom u drugom kolu kvalifikcija za Ligu šampiona.

Podsetimo, postupak je pokrenut iz dva razloga – prvo zbog sporne pesme koju su pevali Zvezdini navijači, prema članu 14. Diciplinskog pravilnika UEFA, a drugo zbog blokiranih stepenica, na osnovu člana 38. Pravilnika UEFA o bezbednosti.

UEFA ovakve odluke ume da objavi i u ranim prepodnevnim satima, ali to se nije dogodilo, pa neizvesnost i dalje traje, a prema nekim informacijama, sve bi trebalo da bude poznato do 14 časova.

Najveći problem u celoj priči je što je Zvezda već pod udlovnom kaznom, zbog čega se strahuje od mogućeg zatvaranja tribina za naredni meč u plej-ofu kvalifikacija.

Pročitajte sve o sportu na portalu sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...