Šta je to Mirković promenio u Partizanu, da li je ovo pravi odgovor?

268

Partizanova “šok terapija“ sa promenom šefa stručnog štaba već je počela da daje željeni rezulat.

To se sinoć videlo u Danskoj protiv Nordsjelanda, na debiju Zorana Bate Mirkovića, začinjenim trijumfom rezultatom 2:1, što je velika prednost pred revanš u Humskoj narednog četvrtka.

Utisak bi bio još bolji da se nije desio taj pad u poslednjih dvadesetak minuta, kada su, utisak je, crno-beli ostali bez energije da nastave u ritmu iz prvog poluvremena.

Primetna je od početka bila velika želja, borbenost, agresivnost Partizanovih fudbalera, a što je najvažnije, u defanzivi su pomagali jedan drugom i međusobno ispravljali greške, koje su bile vidljive i na kojima će novi šef struke još morati da radi.

Posle meča, jedan od onih koji je izašao pred novinare bio je i levi bek Nemanja G Miletić, koji je tom prilikom dao svoje viđenje šta se to promenilo u igri Partizana posle dolaska Zorana Mirkovića.

“Veoma bitna pobeda u tom dvomeču. Dali smo rano taj gol, dobro smo ušli u utakmicu. Šta da kažem, znači nam dosta ova prva pobeda sa novim šefom i nadam se novim uspesima u nastavku sezone.

Dosta smo se zategli sa novim šefom struke u svakom smislu, svako od nas zna šta treba da radi na terenu, dobili smo svoja zaduženja i dosta bolje delujemo na terenu nego u prethodnom periodu“, izjavio je Miletić.

Pročitajte sve o sportu na portalu sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...