Sudski patolozi potvrdili uzrok smrti poznate glumice (FOTO+VIDEO)

256

Američki sudski patolozi saopštili su danas da je kanadska glumica Margot Kider, poznata po ulozi Lois Lejn u filmovima o Supermenu, koja je umrla 13. maja u 70. godini, izvršila je samoubistvo.

Adrian Wyld/The Canadian Press via AP

 

„Njena smrt je klasifikovana kao samoubistvo“, navodi se u izveštaju sudskih patologa dok je porodica glumice pozvala sve osobe koje imaju psihičkih problema i samoubilačke misli da se obavezno obrate za pomoć.

Glumica, koja je imala bipolarni poremećaj ili manično-depresivni sindrom, imala je psihičku krizu 1996. pre nego što je u javnosti počela da govori o lečenju mentalnih oboljenja.

Wikimedia

„Supermen“, sa Kristoferom Rivom u glavnoj ulozi, bio je superherojski blokbaster dve decenije pre nego što su filmovi rađeni po stripovima postali redovna pojava na vrhu najgledanijih filmova.

I Kiderova i Riv su uloge u „Supermenu“ dobili kao relativno nepoznati glumci, i nijedno nije imalo značajnijih uspeha u kasnijoj karijeri. Riv je umro 2004.

Margot Kider je igrala u filmu „The Great Waldo Papers“ iz 1975. s Robertom Redfordom, kao i „Amityville Horror“ iz 1978.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...