Otkriveno ko je devojka povređena jutros u raznetom Audiju

Ona je bila u društvu kriminalne grupe Luke Bojović

2.011

Devojka koja je jutros povređena u eksploziji automobila u zemunskom naselju Galenika je Olat Bilbao Gonzales (20), poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu. Ona je najverovatnije kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav Miša Ognjanović nedavno ubijen. Marbelja je poznato letovalište gde Srbi kuju planove o milionskom švercu kokaina, prenosi Blic.

Bivša mis Marbelje, povređena jutros u eksploziji u Zemunu je bila u društvu sa Strahinjom Stojanovićem, koji je navodno bio blizak sa kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića, a pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole i Miloša Vidakovića, svog kuma.

Kako su se devojka iz Španije i Stojanović upoznali i od kada su u kontaktu, utvrđuje se, jer je on proletos pušten iz zatvora.

Interesantno je da je ona bila mis Marbelje, gde je prema operativnim informacijama bezbednosnih službi, utočište našlo dosta kriminalca sa ovih prostora koji su povezani sa švercom droge, prvenstveno kokaina.

Foto: Instagram/Olatz Bilbao

Olat je 2014. godine sa modelom Markom Romerom pobedila na takmičenju “Mis i mister sveta Marbelja”, a 2. avgusta je proslavila 20. rođendan.

Prema prvim informacijama, ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala. Vozilo je izgorelo, ona je uspela da se izvuče, a nadležne ekipe zatekle su je kako leži kraj automobila.

Hitna pomoć prevezla je povređenu, sa otvorenim prelomom potkolenice, u Urgentni centar, a njeno stanje je stabilno.

 

 

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...