Pokret socijalista: DSS i sada neobavešten da je Velika Albanija tu

303

BEOGRAD – DSS je bio neobavešten kada je gorelo Kosovo 2004. a neobavešten je i sada – da je Velika Albanija tu i da joj se mora suprotstaviti spasavajući sve što se spasiti može, učvršćujući svoju državu i narod, poručili su večeras iz Pokreta socijalista.

PS je reagovao na saopštenje DSS u kojem se kaže da nema merodavnijeg svedočenja o izdajničkoj politici predsednika Republike i Vlade Srbije od izjave ministra odbrane Aleksandra Vulina da se „između nas i Velike Albanije mora stvoriti čvrsto i jasno razgraničenje“.

Kako kažu u PS-u, ko na vlast dođe po volji stranaca, bez izborne pobede i linčujući novinare i političke protivnike, taj mora da se nada da je narod zaboravio da je DSS odmah po paljenju skupštine na slobodu pustio preko dve hiljade zarobljenih šiptarskih terorista, i, umesto da se bori za Srbe na KiM, izručio generala Lazarevića Hagu.

„Kada je 2004. godine Kosovo gorelo, DSS je bio neobavešten, baš kao što nije preduzeo ništa kada je Kosovo proglasilo nezavisnost ili kada su Srbi u Crnoj Gori molili za pomoć da se zajednička država Srbije i Crne Gore ne raspadne. Kao što je tada bio neobavešten tako je DSS i sada neobavešten da je Velika Albanija tu i da joj se mora suprotstaviti spasavajući sve što se spasiti može, a učvršćujući svoju državu i narod“, navodi se u saopštenju PS-a.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...