Tražio parking pa poršeom leteo niz stepenice (VIDEO)

Muke našeg gastarbajtera na primorju

419

U samom centri Rijeke desio se nesvakidašnji prizor.

Naime, nepoznavanje grada Rijeke i nepažnja naveli su 72-godišnjeg vozača iz Beograda, koji inače živi u Njemačkoj, da, tražeći parking skrene s puta i skupocenim Porscheom 911 završi na stepenicama između Rječine i Mrtvog kanala, nadomak gradskog parkinga na Delti u samom centru Rijeke.

– Nismo mogli da verujemo šta vidimo s prozora. Šalili smo se da je pogriješio GPS. Onda smo u razgovoru saznali da se radi o turisti, koji je u potrazi za parkiralištem skliznuo na stepenice – kazali su radnici iz obližnje zgrade, koji su bili svedoci nesvakidašnjeg prizora u njihovom gradu.

Iako se prvobitno  mislilo da je u pitanju možda loša navigacija, vozač, koji je sa suprugom odseo u Opatiji, je to demantovao tvrdeći da u navigaciju nije ni gledao.

„Jednostavno nisam video da su ispred mene stepenice. Tražio sam parkiralište, a došao sam s „krive“ strane i eto, auto je završio ovde“, izjavio je vozač automobila, 72-godišnjak rodom iz Beograda koji inače živi u Njemačkoj.

Iz policije saopštavaju da im ovakav slučaj nije ni prijavljen.

– Ubrzo je došla šlep služba, ali oni nisu uspeli da dignu automobil. Onda se skupilo desetak jakih mladića, koji su vozaču pomogli da vrati auto na kolovoz i nastavi svojim putem – kazao je svedok.

Prema prvim procenama, na autu nije bilo vidljivih tragova štete.

Izvor 24sata.hr
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...