Google nas opet nešto „pecka“, teorije zavere postaju sve glasnije (VIDEO)

Šta to radi informatički gigant?

370

Google je nekako uspeo da se sve vreme priča o njemu, čak i za vreme Samsungovog predstavljanja Notea 9, pa i u danima pošto je svet upoznao novu generaciju iPhonea (koji se prodaju kao blesavi).

Google je prošle nedelje medijima poslao pozivnicu za događaj 9. oktobra, ali ovaj put je drugačija nego inače. Kompanija obično u pozivu nagovesti šta će biti tema događaja, ali sada piše samo „I <3 NY“ (ja volim Njujork).

Možemo samo da pretpostavimo šta je bila ideja iza ovakvog nastupa, svi očekuju nove generacije telefona, Pixel 3 i Pixel 3 XL, ali dok mi nagađamo, Google je na svom Play Storeu nagovestio Pixel 3, a ostavio je i mogućnost da se korisnici pretplate na najnovije vesti, prenosi Pocketnow.

Na ekranu se vidi ogromna trojka koja se nalazi na početnom ekranu Googleove hardverske prodavnice, koja nije još dostupna u Srbiji.

Sad, ako se pitate zašto vam ovo pišemo kad ne možemo da direktno kupimo Googleove telefone od proizvođača, razlog je jednostavan. Govorkanje, vreva i blaga tenzija oko nove generacije Pixel modela traju već skoro puna tri meseca. Šta više, slike i vesti su curele na sve strane, tako da smo stalno mogli da gledamo nove apdejte i otkrića kako telefoni izgledaju. Ali, bukvalno stalno.

To je došlo do te mere da su iskusne internetdžije došle do zaključka da je Google počeo da „troluje“ javnost, odnosno da je u javnost pustio neke prototipove, a onda se uključio i glasinom da je izgubio celu pošiljku Pixel 3 telefona.

Ova teorija zavere (da li je samo teorija?) posebno je dobila na značaju kada su tri viđenija „Jutjubera“ dobili molbu Googlea da u predstavljanju novog telefona koriste njihove snimke. Možda je to da bi pokazali da su sve kritike (jer su svi kritikovali „recku“ u vrhu, 4GB RAM-a, jednu kameru pozadi, „lenji“ dizajn…) bile neosnovane? Ili prosto hoće da pokažu kako su se svi upecali.

Pa, saznaćemo za mesec dana. A ako govorite engleski, ova teorija je objašnjena u 10 minuta na sledećem videu.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...