Hoće li se isplatiti investicija? Počeli prodaju suvenira sa likom predsednika (FOTO)

219

Jelisejska palata pokrenula je danas prodaju suvenira sa predsedničkim motivima, poput majica, šolja, olovki i narukvica.

Poster sa portretom Emanuela Makrona, koji je odobrio prodaju, košta 9.90 evra i samo je jedan od brojnih predmeta koji Jelisejska palata nudi Makronovim fanovima, turistima i svima drugima koji bi da kupe suvenire u Parizu.

Onlajn butik prodaje i majice, satove, sveske, torbe i olovke, a neke cene su zaista zanimljive, poput plave majice na kojoj piše „predsednik“, a koja košta 55 evra.

Odluka o prodaji suvenira sa predsedničkim motivima doneta je pre nekoliko meseci, ali je realizovana u trenutku kad je podrška Makronu pala na 23 odsto, što je manje nego što su njegovi prethodnici imali u ovom periodu mandata.

Nije baš najjasnije da li će Makronov portret na majici ili šolji pozitivno uticati na glasače, budući da mnogi kritikuju aktuelnog francuskog predsednika da je naklonjen bogatijem sloju i da vlada u stilu monarha.

Neki od predmeta koji predsednička palata nudi su i privezak za ključeve sa crvenom, belom i plavom etiketom koji košta 29 evra, šolja sa Makronovim likom (24,9 evra) kao i torba za šoping (15 evra).

Najskuplja stvar je pozlaćena narukvica sa natpisima „sloboda“, „jednakost“, „bratstvo“ koja košta 250 evra.

Svi suveniri su napravljeni u Francuskoj, a deo profita biće korišćen za održavanje 300 godina stare Jelisejske palate.

Naravno, Jelisejska palata nudi i omiljene francuske slatkiše, makarons.

Sedam crvenih, belih i plavih makaronsa u posebnoj kutiji možete pazariti za 19,5 evra.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...