Jeremić želi poene na tragediji, od lekarke to nisam očekivala

872

BEOGRAD – Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović osudila je izjavu Sande Rašković Ivić iz Narodne stranke jer, kako kaže, zloupotrebljava današnju pogibiju radnika na gradilištu zarad sticanja političkih poena.

„Od lidera ove stranke Vuka Jeremića mogu da očekujem mržnju, laži, podmetanja, izmišljotine i na to smo navikli. Ali od lekarke ponosnog prezimena i fakultetski obrazovane žene Sande Rašković Ivić nisam očekivala da će zarad napada na Vladu Srbije zloupotrebiti ljudsku nesreću i današnju pogibiju dvojice radnika na gradilištu u Beogradu. To nije ljudski, to ne treba da rade naročito oni čiji je posao da pomažu drugim ljudima u nevolji“, rekla je Mihajlovićeva.

Ona dodaje da to što su Vlada Srbije i partija Vuka Jeremića na suprotnim političkim pozicijama ne daje nikom za pravo ovako gnusne napade, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

„Zloupotreba ljudske patnje i porodica ovih radnika i pokušaj da se na smrti ljudi zarade ne znam kakvi politički poeni je uvođenje jednog novog pravca političke borbe, političke nekrofilije. Čestitam na tome i Vuku Jeremiću i gospođi Sandi Rašković Ivić. Stidite se zbog toga“, istakla je Mihajlovićeva.

Rašković Ivić je ranije danas rekla da radnici životima plaćaju greške sistema. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...