Akcija uspela, mali Dušan ide na lečenje!

628

BEOGRAD – Fondacija „Podrži život“ koja je danima skupljala novac za lečenje četvorogodišnjeg dečaka Dušana Todorovića objavila je danas da je akcija uspešno završena.

„Uz pomoć dobrih i humanih ljudi, prikupljena su sredstva, koja su Dušanu bila potrebna radi nastavka lečenja u Barseloni, u klinici „Sant Joan de Deu“ (Španija)“, objavili su na Fejsbuku.

Dušan Todorović je četvorogodišnji dečak iz Kušiljeva, kod Svilajnca, koji boluje od tumora neoblastom. Pojavile su mu se recidivne promene, zbog kojih je hitno morao da ode na lečenje. 

„Želimo da iskažemo zahvalnost svima koji su u ovoj humanitarnoj akciji učestvovali, jer je ova akcija posebno bila hitna i svaki dan, sat i minut su za ovog dečaka bili od posebne važnosti. Posebno se zahvaljujemo osobi koja je direktno stupila u kontakt sa roditeljima. Ta osoba je uplatila klinici direktno preostali iznos, koji nije sakupljen preko Fondacije“. napisali su iz Fondacije.

Identitet osobe koja je uplatila preostalu sumu nije poznata Fondaciji.

Fondacija je od četvrtka 06.09.2018. godine do danas 15.09.2018. godine ukupno sakupila iznos od 119.391,14 EUR, u koji ne ulazi prihod od SMS poruka, kao ni iznosi koji su uplaćeni danas na racun Fondacije i devizni iznosi koji su uplaćeni u petak 14.09.2018. godine. 

Fondacija će u ponedeljak 17.09.2018. godine javno dostaviti izveštaje o preostalim sredstvima koja su prikupljena, nezvaničnom broju sms poruka koje su poslate kao i nezvaničnom iznosu koji će operateri uplatiti po ugovoru koji imaju sa Fondacijom i plan realizacije preostalih osam akcija, koje su trenutno pokrenute.

Fondacija je apelovala da se nastavi slanje SMS poruka na broj 5757, jer pored Dušana, nažalost, postoji jos dece kojoj je potrebna pomoć.

Izvor Facebook
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...