Jeremić objavio snimak verbalnog napada na Novakovića (VIDEO)

1.421

BEOGRAD – Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić objavio je na svoj Fejsbuk profilu snimak na kojem aktivisti režima provociraju Borislava Novakovića, poverenika Narodne stranke za Vojvodinu.

„Pogledajte kako režimski aktivisti u Novom Sadu prostački provociraju Boru Novakovića, poverenika Narodne stranke za Vojvodinu. Bili su ubeđeni da će uspeti da ga navedu na to da ih gurne ili makar opsuje, kamere su čekale da to zabeleže.Ostali su u čudu“, napisao je Jeremić.

Na snimku se čuje kako dva muškarca stoje pored Novakovića i govore mu kako treba da ga bude sramota.

„Je l’ ti maca pojela jezik?“, upitao ga je jedan od muškaraca, dok je Novaković samo ćutao.

Brutalni napadi režima…

Pogledajte kako režimski aktivisti u Novom Sadu prostački provociraju Boru Novakovića, poverenika Narodna stranka za Vojvodinu.Bili su ubeđeni da će uspeti da ga navedu na to da ih gurne ili makar opsuje, kamere su čekale da to zabeleže.Ostali su u čudu.

Gepostet von Vuk Jeremić am Donnerstag, 20. September 2018

Grupa od desetak osoba verbalno je napala poverenika Narodne stranke u centru Novog Sada. Novaković i aktivisti Narodne stranke su u centru grada prikupljali potpise protiv rušenja Sportskog i poslovnog centra Vojvodina (Spens), u okviru inicijative „Odbranićemo Spens! Odbranićemo Novi Sad“.

Izvor Facebook
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...