Haos u Hrvatskoj: Brutalna tuča navijača na autoputu (VIDEO)

U ovom žestokom okršaju korišćene su palice, baklje i stolice iz ugostiteljskih objekata; "Bilo je strašno!", navode svedoci

664

HRVATSKA – Navijači splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama žestoko su se danas sukobili na jednom odmorištu uz autoput, a u njihovoj masovnoj tuči korišćene su drvene palice, baklje i drugi predmeti.

Navijači Hajduka krenuli su u Zagreb gde njihov klub u kupu igra protiv ekipe Vrapče, a navijači Dinama su se uputili prema Splitu, u čijem predgrađu Mravincima njihov klub igra protiv Sloge.

Na pola puta kod mesta Macole pripadnici Torcide i Bed Blu Bojsa, kako se nazivaju ove navijačke grupe, žestoko su se sukobili na odmorištu Zir pored autoputa.

Kako svedoče očevici, tuča je trajala desetak minuta, a korišćene su palice, baklje i stolice iz ugostiteljskih objekata.

Prema informacijama iz ličko-senjske policije u tuči je učestvovalo nekoliko desetina osoba, starosti između 30 i 40 godina, a okolnosti ovog događaja još uvek se utvrđuju.

„Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoputa na benzinske pumpe stigli su u autima. Izleteli su iz njih i prelazili autoput ne gledajući da li prolaze automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama“, rekla je za 24 sata žena čiji automobil je oštećen.

Izvor Slobodna Dalmacija Index.hr
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...