Objavljen novi uznemirujući snimak tuče u kojoj je ubijen američki student (VIDEO)

725

ZAKINTOS – Grčki mediji objavili su novi video snimak tuče koja se dogodila prošlog leta na Zakintosu u kojoj je preminuo američki student Bakari Henderson (23), prenosi „Blic“.

Za taj zločin optuženo je devet osoba, sedam državljana Srbije, jedan Britanac bosanskog porekla i jedan Grk.

Oni su optuženi da su u noći između 7. i 8. jula pretukli Amerikanca, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Dvojica mladića iz Srbije Nenad Jovanović i Siniša Petrović su prošlog leta puštena uz kauciju da se brane sa slobode, dok su Nemanja Petrović (18), Stefan Stojanović (21), Dušan Ranković (33), Miloš Senić (25) i Miloš Ilić (18) u pritvoru više od godinu dana.

Na pomenutom snimku se vidi trenutak u kojem jedan od osumnjičenih mladića započinje sukob udarajući Hendersona rukom u glavu, nakon čega je on uzvratio udarac.

Međutim, postoji mogućnost da je nešto sa originalnog snimka isečeno.

Grčki mediji javljaju i da se navodno jedan od osumnjičenih srpskih državljana obratio „ANT1“ i rekao da on nije ubio američkog studenta.

„Žao mi je njega jer je mlad izgubio život, ali ja nisam kriv za to. Ne osećam se krivim“, rekao je on.

„Sve je počelo kada je sa prijateljima bez pitanja stao za sto koji smo mi rezervisali. Mirno sam pokušao da razgovaram sa njima, a onda me je udario. On je prvi mene udario, ošamario me je. Posle toga sam i ja njega, a on je mene udario pivskom flašom u glavu“, ispričao je optuženi, piše grčki „Njuzbomb“.

 

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...