Hilari Klinton menja karijeru, otisnula se u glumačke vode

512

VAŠINGTON – Bivša predsednička kandidatkinja u SAD Hilari Klinton pojavila se u epizodi obnovljene televizijske komedije „Marfi Braun“, gde se šalila u vezi sa svojim iskustva s mejlovima.

TV serija „Marfi Braun“, koja je bila veoma popularna 90-ih godina, počela je ponovo da se emituje posle 20 godina, a u njioj glavnu ulogu ponovi igra Kendis Bergen, prenosi Rojters.

U epizodi prikazanoj u četvrtak, Hilari Klinton ulazi u redakciju kako bi obavila razgovor za posao sekretarice Kendis Bergen i tvrdi da nije Hilari Klinton već da samo liči na nju i da ima puno iskustva.

– Želim da znate da se ne plašim napornog rada, da sam kvalifikovana i da sam spremna od prvog dana – govori Klintonova, dok joj Marfi postavlja brojna pitanja, između ostalog i o tehnologiji.

– Imam određena iskustva s mejlovima – odgovara Klinton.

Serija se prikazuje na televiziji CBS, i to je već drugo pojavljivanje Klintonove u nekoj seriji.

Na istoj televiziji će od 7. oktobra početi prikazivanje pete sezone serije „Gospođa sekretarka“ u kojoj se takodje pojavljuje Klintonova.

Ranije je najavljeno da će se pored nje u seriji pojaviti i Madlen Olbrajt i Kolin Pauel, svojevremeno kao i ona državni sekretari SAD.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...