Ništa od medalje, i Ameri bolji od “Orlova“!

323

Kako je počelo Svetsko prvenstvo za reprezentaciju Srbije, tako se i završilo – još jednim porazom od Amerikanaca…

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu, pošto je danas u borbi za treće mesto poražena u Torinu od selekcije SAD rezultatom 3:1, po setovima 23:25, 25:17, 32:30, 25:19.
Podsetimo, ove dve selekcije su se sastale i u prvom kolu prve faze takmičenja, kada su Amerikanci takođe bilo bolji, tada sa 3:2 u setovima.
Nadali smo se da će posle teške borbe sa Poljacima sinoć u pet setova, Amerikance večeras stići umor, ali se to nije odrazilo na njihovu igru.
A počelo je odlično za naš tim, Srbija je dobila prvi set sa 25:23, ali nije uspela da u tom ritmu i nastavi. U drugom setu snažan odgovor rivala, selekcija SAD je taj deo igre dobila sa ubedljivih 25:17, a ključan je bio treći set.
Tu se vodila najduža, najneizvesnija i najdramatičnija borba. Igralo se na razliku, ali Amerikanci su imali više koncentracije u ključnim trenucima i ovaj set dobili sa 32:30.
Naši reprezentativci se od ovoga nisu oporavili, loše su odigrali četvrti set, izostao je očekivani odgovor, pa Amerikanci slave osvajanje bronzane medalje.
Finale je večeras od 21:15h, kada će se za svetsku titulu boriti Brazil i Poljska.
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...