Otkriveno! Evo ko je Ronalda naterao da plati odštetu za slučaj u Las Vegasu!

589

Slučaj Ronaldo i dalje je glavna tema u svetskim medijima, advokat oštećene Kristin Majorge je najavio da će kao svedoke pozvati i Kristijanovog brata i rođaka koji su te večeri bili sa njim u Vegasu, nisu ulazili u sobu tokom seksualnog odnosa, ali moraće da svedoče.

Sa druge strane pojavile su se informacije o lažiranim dokazima, tačnije optužbe Kristijanovih advokata, loša vest za sudiju fudbalera je da će, ako slučaj bude ponovo otvoren, biti dodeljen sudiji Adrijani Eskobar iz Las Vegasa. Mediji se u Americi bave statiskom, naime, u 70% ovakvih slučajeva, slavna ličnost protiv žene iz srednje klase, kada je sudija žena, presuda je kriv.

To naravno ne mora da znači ništa, a nove informacije su stigle iz Španije.

Prema tvrdnjama medija, Real je naterao Ronalda da plati Majorgi odštetu, iako je on bio protiv jer je i tada tvrdio da nije silovao učiteljicu iz Las Vegasa.

No, u klubu su insistirali da mu takva pažnja medija ne treba, tog leta je stigao u Real, i Perez se bojao da bi negativan publicitet umanjio marketinški efekat, podsetimo kupovina Ronalda od 100 miliona evra od Junajteda bila je najveći transfer u istoriji.

Ronaldo se opirao, uz reči da ništa nije kriv, ali je na kraju postupio po nalogu kluba i advokata i potpisao sporazum sa Majorgom.

Inače, Kristijano se danas vratio sa mini odmora, kažu da je ubeđen da je u pitanju čista zavera i da će se sve razrešiti u njegovu korist, priče da će advokati dovesti još žena koje su imale slična iskustva sa Ronaldom su ipak bile samo dimna zavesa.

Od danas najbolji na svetu trenira u Kontinasi, ne igra za Portugal u LE, sprema se za nastavak šampionata, ali i gostovanje na „Old Trafordu“ protiv bivšeg kluba…

Pročitajte sve o sportu na portalu sportske.net!

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...