Vreme otežava vožnju, oprezno i bez žurbe

208

BEOGRAD – Vidljivost na putevima je trenutno dobra, ali se vozači pozivaju da ne žure, da poštuju sva ograničenja i sve saobraćajne propise, saopštio je jutros Auto-moro savez Srbije.

S dolaskom hladnijih i pravih jesenjih dana, vozači će se sve češće susretati sa zahtevnijim i težim uslovima vožnje, kažu iz AMSS.

Zbog radova na izgradnji auto-puta E-763, Beograd – Južni Jadran, od 17.oktobra na državnom putu između Surčina i Obrenovca, saobraćaj je preusmeren na novoizgrađenu privremenu saobraćajnicu.

Od 21. oktobra izvode se radovi na skidanju saksija sa stubova javnog
osvetljenja na delu auto-puta koji prolazi kroz Beograd (drž. puta I A reda broj 1), na
deonici od petlje Zmaj, na mostu Gazela, do petlje Lasta u smeru ka Nišu.

U zoni radova će za saobraćaj biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom (srednjom) i krajnjom desnom (zaustavnom) trakom.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim
stanicama nema zadržavanja, kao ni na graničnim prelazima.

Na teretnim terminalima na izlazu iz zemlje na Batrovcima, prema Hrvatskoj čeka se 5 sati, saopšteno je iz Uprave granične policije Srbije.

Kako se na ulazu i na izlazu iz Mađarske često formiraju velike kolone vozila, zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...