„Belgrade food show“ jedinstveni biznis događaj u Srbiji

185

Belgrade Food Show je jedinstveni događaj koji će se održati 5. i 6. novembra u hotelu Crown Plaza u Beogradu. Ovaj događaj je spoj edukativne konferencije, sajma, ali i prilika za direktan susret sa kupcima. Takođe, ovo je prilika da se okupe, na jednom mestu, proizvođači, kupci i distributeri visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda iz Srbije i regiona.

Industrija hrane, kao i mnoge druge, nalaze se danas pred brojnim izazovima. Belgrade Food Show je jedinstvena prilika da se kroz iskustva najuticajnijih konsulting kompanije govori o svetskim trendovima, načinu poslovanja na tržištima i zajedničkim iskustvima.

Kako danas izgleda tržište hrane u Srbiji i regionu, kakve su šanse da se približimo svetskim trendovima u prehrambenoj industriji, samo su neke od tema koje će biti pokrenute u okviru Belgrade Food Show konferencije.

Prvog dana, 5. novembra,  pored ceremonije svečanog otvaranja, učesnici ćemoći da prate panel prezentaciju  Trenutna situacija u srpskoj industriji prerade hrane, njene specifičnosti, potencijali, nove inicijative koju će držati Aleksandar Pavlović, direktor USAID Projekta za konkurentnu privredu. Zatim sledi panel o Perspektivi srpske industrije prerade hrane.

Drugi dan je rezervisan , pored konferencijskog dela, i za primere dobre prakse, razmenu iskustava i mogućnosti , iz ugla kupca i proizvožača. Ovo je, takođe, i prilika za B2B sastanke sa potencijalnim kupcima.

Projekat je podržan od strane USAID-a Projekta za konkurentnu privredu.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...