Pogledajte skulpturu koja je izazvala veliku pažnju (FOTO)

U Kikindi je postavljena skulptura koju danas komentariše "cela" Srbija

1.440

KIKINDA – Rukovodstvo Kikinde pohvalilo se svojim sugrađanima novom statuom – sovom. Ali, ono na šta očigledno nisu računali, to je da su građani u statui videli nešto sasvim drugo, nikako simbol ove ptice, prenosi Blic.

Fotografije ove skulpture, autora Jovana Blata, gradski oci podelili su na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu objavivši nekoliko njenih fotografija.

Uz fotografije je objavljen i komentar:

„Da li ste primetili da polako stižu naše drage gošće, sove? Nije ni čudo, jer stigao je i Sovembar!“

„Pozivamo sve sugrađane da takođe pripaze na sove, ne ruše njihova gnezda i ne uznemiravaju ih.“, dodaje se na Fejsbuk stranici Kikinde.

Nesvakidašnja sova izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, ali i obilje komentara građana.

Neki komentari možda bi bili zanimljiviji slavnom začetniku psihoanalize Sigmundu Frojdu, da je kojim slučajem živ, jer u ovoj sovi većina ljudi vidi – falus.

Među građanima koji su komentarisali skulpturu ima i onih koji čestitaju gradskim ocima, uz poruku „da je sve lepša naša Kikinda“, mada nekima nije jasno zašto je statua nazvana sovom „kad ova skulptura tek blago podseća na nju“.

„Meni baš nije jasna. Ko uopšte odlučuje o tome šta će simbolisati jedan grad?“, jedan je od pristojnih komentara na novu skulpturu.

Да ли сте приметили да полако стижу наше драге гошће, сове? Није ни чудо, јер стигао је и Совембар! ???Аутор статуе:…

Gepostet von Град Кикинда am Donnerstag, 1. November 2018

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...