Nikada nećete pogoditi, Mane otkrio ko je najveci šaljivdžija u Liverpulu!

482

Liverpul je maloj krizi. Definitivno niko nije očekivao da bi Crvena Zvezda mogla da pobedi u utakmici protiv Liverpula, i to kad „Redsi“ igraju praktično sa prvom postavom.

Definitivno bi taj poraz mogao negativno da utiče na tim, ali da su birali narednog protivnika u Premijer ligi, teško da bi bilo koga odabrali. Fulam je trenutno idealan tim za fudbalere Liverpula da ponovo podignu formu.

Saido Mane, krilni napadač Liverpula je odgovarao na određena pitanja za klupski sajt. Uglavnom su to bila pitanja koja navijače najviše zanimaju.

Ipak, jedan odgovor je totalno iznenadio apsolutno sve. To je odgovor na pitanje: „Ko je zadužen za šalu i šalje smešne klipove?“

Mane je odgovorio da je to Džejms Milner, ko bi rekao!?

Milner je neko ko je tih, povučen (makar na terenu), spreman da uradi sve što je potrebno u timu, da igra na apsolutno bilo kojoj poziciji, što bi rekli, prava „radilica“, ali ko bi rekao da je on glavni kada je zabava i šala u pitanju?

Poznat je i profil na Tviteru koji su napravili navijači pod nazivom „Boring James Milner“ (dosadni Džejms Milner), pa je ovaj odgovor utoliko čudniji.

Da li je Milner uspeo nekim šaljivim klipom ili smešnom slikom da oraspoloži igrače koji su „potonuli“ nakon poraza u Beogradu?

Pročitajte sve o sportu na Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...