Radovi u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorćevića menjaju režim javnog prevoza

366

BEOGRAD – Sutra će zbog radova, u dužini od jedan kilometar biti zatvoren deo Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, od Ulice dr Milutina Ivkovića do Ljutice Bogdana, u periodu od 7.00 do ponoći, piše „Blic“.

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju saobraćajnica doći će do izmena u režimu javnog prevoza. Trolejbuske linije broj 40 i 41 neće saobraćati.

Uspostavlja se privremena autobuska linija broj 41A (Studentski trg – Banjica 2), koja će u oba smera saobraćati istom trasom kao linija broj 41, osim što će u zoni radova ići ulicama Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Ljutice Bogdana, Dr Milutina Ivkovića, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića i dalje trasom linije broj 41.

Vozila sa linija broj 34 i 38A će saobraćati u oba smera ulicama Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Ljutice Bogdana, Dr Milutina Ivkovića, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića i dalje redovno.

Tokom izvođenja radova ukidaju se stajališta „Stadion Partizan“ i „Pedagoška akademija“ u oba smera, dok će se na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...