Jovanović: Sramno! Troše milione na ukrase, a Lazarevac nema osnovno

Lazarevčani su se žalili na neredovno snabdevanje vodom, lošu saobraćajnu vezu sa Beogradom, nepotizam, korupciju, siromaštvo...

411

LAZAREVAC – Potpredsednik Narodne stranke i predsednik Beogradskog odbora Nikola Jovanović u sklopu akcije „Uvek na vašoj strani“ danas je razgovarao sa građanima Lazarevca.

Lazarevčani su se požalili na neredovno snabdevanje vodom, lošu saobraćajnu vezu sa Beogradom, nepotizam, korupciju, siromaštvo, kao i na besperspektivnost i odlazak mladih i stručnih ljudi.

Jovanović je istakao da je sramno da aktuelni gradski čelnici troše ove godine tri miliona evra na ukrašavanje centra Beograda, dok ljudi u Lazarevcu nemaju osnovnu komunalnu infrastrukturu.

„Pogubno je da ova gradska vlast oprašta dug od 640 hiljada evra, sada privatnom preduzeću Galenika u vlasništvu brazilskog milijardera, jer je taj novac mnogo potrebniji Beograđanima i Lazarevčanima“, kazao je on.

Jovanović je dodao da će se odbornici Narodne stranke u skupštini grada Beograda založiti da se novac u budžetu za 2019. preusmeri sa “nebuloznih projekata poput gondole i velikog točka na Ušću” na infrastrukturu i finansijsku podršku ljudima.

Sa građanima su razgovarali i šef gradskog izvršnog odbora Narodne stranke, Nikola Lazić, kao i predsednica Opštinskog odbora Narodne stranke Lazarevac, Jelena Ponorac.

Izvor Narodna stranka
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...