Beograđani pobedili, uklonjeni šiljci ispred butika Springfild (FOTO)

418

Protest najavljen za danas u 17 časova ispred radnje brenda Springfild u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu ipak nije održan, jer su jutros uklonjeni šiljci koji su bili postavljeni ispred izloga i koji su bili razlog nezadovoljstva građana, prenosi Danas.

Ispred butika preko puta Tašmajdanskog parka bili su postavljeni šiljci kako građani i beskućnici ne bi sedeli ili ležali ispred izloga ovog španskog brenda, ali su oni jutros nakon negativnih reakcija javnosti uklonjeni.

Najavljen je bio i protest za danas u 17 časova na kojem se niko nije pojavio, ali su pojedini građani u znak protesta danas ostavljali na tom mestu stare stvari za one koji nemaju.

Da li su razlog za to vremenski uslovi ili činjenica da su šiljci ispred butika Springfild ekspresno uklonjeni za manje od 24 sata nakon što je slika izazvala pažnju na društvenim mrežama, ne zna se, međutim, reporter Danasa nije zatekao nikog na ovoj lokaciji u vreme kad je akcija prvobitno zakazana.

Kompanija se povodom ovog slučaja nije oglašavala, a na pitanje portala Danasa da prokomentarišu takav potez direktor Springfilda Dalibor Rangelov i regionalni menadžer Nikola Vranješ danas su rekli da su šiljci uklonjeni i da ne žele dalje da komentarišu.

Izvor Danas
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...