Stefanovića oborili na asfalt i besomučno tukli šipkama (VIDEO)

355

BEOGRAD – Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, Boban Jovanović i Marko Dimić, aktivisti Levice Srbije, brutalno su pretučeni uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, saopšteno je iz tog opozicionog saveza.

Usled težih povreda glave, Borko Stefanović je prevezen u Urgentni centar, Jovanoviću su izbijena dva zuba i rasečena usna, dok je Dimić zadobio više udaraca u glavu, navodi se u saopštenju Saveza.

“Grupa batinaša naoružanih šipkama presrela je Stefanovića ispred MZ Rasadnik u Kruševcu, oborila ga na asfalt i besomučno tukla. Pošto su Stefanoviću u pomoć pritrčali Jovanović i Dimić, napadači su se obrušili i na njih”, navode iz Saveza.

Savez za Srbiju ocenjuje da je napad na njihove članove posledica najprljavije hajke koju režim Aleksandra Vučića svakodnevno vodi protiv političkih neistomišljenika.

Na Tviter nalogu Levice Srbije objavljene su fotografije na kojima se vidi da je Borku Stefanoviću razbijena glava u predelu potiljka.

Borko Stefanovic napadnut u Krusevcu

U Kruševcu je oko 18 časova napadnut Borko Stefanović jedan od osnivača Saveza za Srbiju.Stefanović je napadnut u naselju Rasadnik u Kruševcu i tom prilikom je zadobio povrede u predelu glave.

Gepostet von Savez za Srbiju – Савез за Србију am Freitag, 23. November 2018

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...