Stefanović: Hapšenjem napadača na Borka Stefanovića pokazali smo da smo drugačiji od opozicije

376

Potpredsednik Vlade i ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je vlast hapšenjem trojice napadača na lidera Levice Borka Stefanovića dokazala da želi da bude drugačija od opozicije i svega što su oni činili dok su bili na vlasti.

„Hoćemo da budemo drugačiji, odmah smo ih uhapsili, predsednik Srbije i državni organi odmah su javno osudili napad i tu nema zareza nema ali“, rekao je Stefanović za TV Prva.

Stefanović je rekao da država i policija žele da pokažu da će svi odgovarati i da se očekuje reakcija tužilaštva.

„Pokazali smo da ne tolerišemo nasilje, da ono ne može da prođe nekažnjeno“, rekao je ministar i naveo da ne želi da se bavi optužbama o negativnoj atmosferi o kojoj priča opozicija.

Stefanović je podsetio da su sadašnji lideri opozicije ti koji pozivaju na silovanje premijerke, na vešanje predsednika, da su to upravo oni koji kada su bili na vlasti devet dana nisu dozvolili da mediji objave vest da je ubijen Ranko Panić.

„Njegova majka Smilja nije mogla da kaže ovo ne sme biti zemlja ubijenih mladića, okrvavljenih košulja…“, rekao je Stefanović i podsetio da opozicija nije reagovala ni kada su prebijali Maju Pejčić iz RIK-a, ni predsednicu parlamenta Maju Gojković, a ni novinare.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...