5 načina da se ZAHVALITE svom psu za sve što čini za vas

Niko ne kaže da ljubav i nežnost isključuju odgovarajuće vaspitavanje, tj. dresuru psa.

1.206

Ali ponekad poželimo da se svojim ljubimcima odužimo za svu bezuslovnu ljubav koju nam svakodnevno pružaju – da ih obaspemo ljubavlju i razmazimo sva njihova čula.

Ovo su neke od najboljih ideja da im za poseban dan, ili za svaki naredni dan, poručite da ih volite koliko se voleti može:

  1. Udoban krevet

Izbor luksuznog, ili samostalna izrada kvalitetnog, udobnog kreveta za ljubimca, poručuje mu – tu sam i brinem za tebe.

  1. Relaks masaža

Odvojite pola sata koja ćete posvetiti češkanju, masaži i opuštanju mišića vašeg psa. Pustite neku umirujuću muziku i pomozite mu da se opusti u vašem naručju.

  1. Izlazak „u restoran”

Povedite svog psa u pekaru za pse ili u najbliži pet šop, i zajedno sa njim odaberite poslasticu koja će učiniti da uživa i oseća se posebno.

  1. Celodnevna avantura

Isplanirajte ceo jedan dan za aktivnosti u kojima vaš pas uživa. Neka to bude što topliji i sunčaniji dan, jer će se u planu sigurno naći duga šetnja i zabavna igra u parku.

  1. Unikatna ogrlica

Pas ne razlikuje izuzetno lepu od obične ogrlice, ali oseća svaki gest ljubavi i pažnje. Osmislite kreativnu ideju i ukrasite ili napravite ogrlicu koja će ujedno biti i sigurna, ali će i svim prolaznicima reći – moj ljubimac ima posebno mesto u mom životu.

 

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...