UEFA ne staje, ovako je reagovala posle meča u Humskoj?!

538

Posle burnih reakcija iz Vranja u vezi sa dešavanjima na utakmici u Humskoj proteklog vikenda, kada su čelni ljudi Dinama imali pre svega teške primedbe na račun svojih pojedinih igrača, stigla je i reakcija iz UEFA.

Naime, “Mozzartsport“ je danas preneo svoja saznanja da je i utakmica Partizan – Dinamo “pod sumnjom“ od strane UEFA, baš kao i mečevi Proleter – Radnički i Rad – Zemun, što je bilo objavljeno u prethodnom periodu. Naravno, FSS je informisan o svemu tome.

Kao posledica ovakve reakcije UEFA, Etička komisija FSS ima sve više posla, još nisu uspeli da “raščivijaju“ šta se dešavalo na “Karađorđu“, a sada će morati da se bave i duelom u Humskoj, koji je Partizan dobio sa 6:0, ali su potom Vranjanci suspendovali dvojicu svojih igrača, a jednog od njih su praktično otpisali iz ekipe.

Najviše reakcija među Vranjancima izazvala je početnička greška golmana Dinama Uroša Đurića prilikom prvog gola Partizana, pa ovaj momak nije smeo ni da se vrati u Vranje sa saigračima odmah po završetku utakmice.

Dakle, čekamo još jedan rasplet…

Pročitajte sve o sportu na Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...